Hartelijk dank aan PvdA, Gr. Links en D66

Vanmiddag liep ik te folderen in de August Allebéplein buurt. Sommige delen zijn goed opgeknapt. Soms ook stukken waarbij je denkt had dit niet anders gemoeten. Tja,…beetje triest bij verdwenen bieb op het AA plein. Een wijk met zoveel kinderen zonder een fatsoenlijke bieb op loopafstand. Ongelooflijk. Dan nog onze van Eesterenzaal zien als hangplek en je middag is eigenlijk verpest. Het afbraakbeleid van sociale voorzieningen is jaren geleden door PvdA , Gr. Links en D66 al in werking gezet. Vooral D66 moet je dit toch zeer kwalijk nemen. Veel blah blah over het onderwijs maar in de uitvoering nog rechtser dan de VVD . D66 stemmen is stemmen voor de totale afbraak van ons sociale stelsel . Zorg, ontslagrecht , huren, sociale woningbouw . D66 helpt het allemaal naar de knoppen. Denk woensdag dus goed na in het stemhokje!

20140317-183543.jpg

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s