Minder.

Minder.

Minder wordt ongetwijfeld het woord van 2014. Een bijzonder woordje. Je hebt iets en je wil niet alles kwijt maar je wilt er iets minder van. Enkele jaren geleden ging het volgens de politici in den Haag minder met de economie. Allerlei hoge bonussen en winsten van bedrijven mochten best iets minder. Niet alleen de rijken zouden het minder krijgen maar de gewone mensen en de armere in Nederland zouden het ook minder krijgen. Minder salaris, minder werk, minder geld voor de zorg, minder (sociale) woningbouw, minder geld voor noodzakelijke uitkeringen, minder ambtenaren en dus minder service, minder lokale voorzieningen , minder politici dichtbij de burgers…zo kan ik nog wel even verder gaan. Het is schokkend dat veel politici, yuppen en journalisten in bovengenoemde gevallen hun mond hielden of het zelfs nog goed gingen praten. We moesten met minder genoegen nemen. We geven dan ook nog een oh rapportje uit dat we het eigenlijk niet meer over tweedeling van de samenleving mogen hebben. Is de tweedeling dan minder geworden? Nee dus.
Nu roept een meneer in den Haag iets en heel correct Nederland staat op zijn en haar achterste benen. Zo’n provocerende onzinkreet van Wilders maakt al die correcte types bozer dan alle maatregelen waar heel veel bewoners in ons land last van hebben. Onbegrijpelijk! Ik maak me bozer over beleid dat onze sociale zekerheid tot de grond toe afbreekt dan verkiezingsretoriek van een partijtje. De sukkels tuinen er weer in. De campagne leuzen voor de komende Europese verkiezingen zullen nu worden bepaald door de PVV. Dom, dom ,dom.

En dan ook nog minder Tulpen in het lokale bestuur! De komende vier jaar zal er dus minder bijgestuurd worden, minder aandacht zijn voor de bewoners en minder humor. In 2018 zullen we de balans op maken. Ik hoop dat het dan allemaal goed is gegaan in ons stadsdeel want met minder moeten we geen genoegen nemen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s